High Modelling Engineering

Binnen high modelling engineering werkt Sogyo samen met een drietal verschillende platformen;

Blueriq
Een regel gedreven software platform dat wordt ingezet bij organisaties met kennisintensieve processen, zoals hypotheek- en subsidie aanvragen.

Vanuit de samenwerking met een opdrachtgever is de relatie met Blueriq tot stand gekomen. De afgelopen 5 jaar zijn er zowel bij Blueriq als bij opdrachtgevers, ruim 25 engineers opgeleid en ingezet.

OutSystems
Een customer facing platform die een engineer in staat stelt om applicaties te bouwen die, bijvoorbeeld, KYC processen ondersteunen in de financiële wereld.

Als het gaat om het OutSystems platform, werkt Sogyo samen met CoolProfs. Sogyo biedt ondersteuning in de werving & selectie van OutSystems developers die bij CoolProfs aan de slag gaan. De samenwerking heeft zich uitgebreid naar het vormgeven van trainee trajecten bij opdrachtgevers die al een samenwerking met CoolProfs hebben en behoefte hebben aan vaste instroom van talentvolle OutSystems developers en kennisopbouw in de teams.

ThinkWise
Een modelgedreven platform dat wordt ingezet voor bedrijfskritische systemen, zoals ERP systemen of een op maat gemaakt CRM.