IT-organisaties

Ontwikkeling van IT-talent vormt de basis van onze dienstverlening. De Sogyo Academy staat voor brede competentieontwikkeling in de IT. Naast het doorlopend trainen van onze eigen trainees bieden wij in-company opleidingen voor onze opdrachtgevers. Ook organiseren wij regelmatig voor iedereen toegankelijke trainingen. De trainingen vinden plaats op onze boerderij gevestigd op Landgoed Sandwijck in De Bilt of bij u op locatie.

Trainingen

Sogyo biedt verschillende opleidingen aan. Deze worden zowel op basis van open inschrijving aangeboden als in-company. U kunt hierbij denken aan onder andere de volgende onderwerpen:

Al onze trainers zijn werkzaam als software engineer en besteden een gedeelte van hun tijd aan het overdragen van hun vakmanschap door het verzorgen van trainingen, seminars, studiegroepen en publicaties.

Seminars: in één avond weer up-to-date

Je blijven ontwikkelen is essentieel in een beweeglijk vakgebied als de IT. In onze seminars gaan wij in op actuele thema’s die aansluiten op de wensen van onze medewerkers en klanten. Wij organiseren regelmatig seminars, waarbij ook voor relaties en alumni plekken worden gereserveerd. Nieuwe seminars worden kenbaar gemaakt op de Homepagina van onze site.

Studiegroepen: verdieping en examentraining

Tijdens een studiegroep wordt dieper ingegaan op de onderwerpen van de seminars, onder leiding van ervaren Sogyo experts. Studiegroepen bieden inzicht in technische details en slaan de brug tussen theorie en praktijk. Handig voor onderlinge kennisdeling, onmisbaar op weg naar certificering, of als voorbereiding op officiële examens.

Het concept van onze studiegroepen is geschikt voor incompany-uitvoeringen. Zo verzorgt Sogyo voor een grote financiële instelling elke maand een sessie met (gast)sprekers om actuele software architectuur en software ontwikkelingsvraagstukken te behandelen.

“Sogyo vindt inzicht en vakmanschap belangrijker dan feitenkennis.”

Wilt u deelnemen aan een seminar, weten wat Sogyo voor de ontwikkeling van uw medewerkers kan betekenen of in contact komen over IT-opleidingsvraagstukken?

Neemt u dan contact op met Christa Roseboom of Edwin van Dillen via e-mail: academy@sogyo.nl of telefonisch: 030-220 22 16.