Voor bedrijven

Het komt voor dat u binnen uw softwareontwikkeltraject geconfronteerd wordt met een kennisgat. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een tijdelijke of permanente uitbreiding van uw menskracht. Sogyo helpt organisaties zowel kwantitatief als kwalitatief te groeien. Daarnaast is het mogelijk om de ontwikkeling van een maatwerk IT-toepassing aan ons uit te besteden. Wij bieden als IT-dienstverlener de volgende diensten:

IT-talenten

We zetten software engineers in het volledige vakgebied van software engineering in, waarbij voor onze junioren zelfs de mogelijkheid bestaat om op termijn bij u in dienst te treden.

IT-organisaties

Onze medior en senior engineers kunnen u helpen softwareontwikkeling binnen uw organisatie op een hoger niveau te brengen. Dit doen zij zowel door zelf mee te werken als door (on the job) trainingen en seminars aan te bieden voor uw eigen engineers.

IT-toepassingen

Sogyo beschikt over uitgebreide ervaring in het realiseren van IT-toepassingen op projectbasis. Maatwerk software die in een agile aanpak wordt ontwikkeld binnen een afgebakend budget.