Werken bij

Ben je net afgestudeerd of heb je, je PhD afgerond dan is ons IT-Traineeship helemaal op jou gericht.

Heb je al een paar jaar werkervaring in de IT en wil je meer met software engineering doen dan pas je mogelijk bij ons, lees dan verder!

Sogyo biedt jou een traject waarin jouw ontwikkeling als software engineer centraal staat.
Je start binnnen onze academy met een op maat gemaakte opleiding naar jouw niveau en wensen. Belangrijk hierin is de combinatie van concepten, frameworks en tooling.

Na de opleiding ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Samen kiezen we de opdrachtgever die het beste bij jou past en waar jij jouw ontwikkeling als software engineer voort kan zetten. Na een periode van 12 maanden bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Je herkent jezelf in onderstaande punten:

Dit bieden wij:

Meer over ons

Al ruim 25 jaar helpt Sogyo young professionals bij het waarmaken van hun ambities richting de IT. Zowel starters als medioren worden bij ons (verder) opgeleid en bijgeschoold om hun carrièredroom richting software engineering te verwezenlijken. Naast het opdoen van theoretische kennis via inhoudelijke trainingen, bieden wij daarnaast de mogelijkheid om verder praktijkervaring op te doen bij ons brede netwerk aan bedrijven.
Sogyo’ers zijn herkenbaar aan een leergierige instelling, een passie voor software innovaties en de wens om in zichzelf te investeren. Sogyo is een informeel bedrijf, waar leren centraal staat en professionele begeleiding geboden wordt.

Interesse?

Solliciteer dan door je CV of Linkedin profiel te sturen naar: carriere@sogyo.nl. Kun je niet wachten, bel dan gerust: 030-220 22 16 en vraag naar Eva, Belle, Selin of Floortje.

We maken graag kennis met jou! Voorafgaand aan deze kennismaking maak je een analytisch assessment, bestaande uit cijferreeksen, figuurreeksen en een programmeerspel. Aansluitend gaan we in gesprek over wie je bent en wat je zoekt, we vertellen je meteen wat ons traject jou te bieden heeft. Zijn we beiden na deze kennismaking positief? Dan volgt er mogelijk nog een verdiepend gesprek en kunnen we samen vaststellen welke maand je het beste kunt starten!

Verder kun je natuurlijk ook voor vragen of meer informatie contact met ons opnemen via: Telefoon: 030-220 22 16 of per e-mail: carriere@sogyo.nl