IT-traineeship: sfeer proeven!

Wil je graag binnenkijken bij Sogyo om meer te zien over wat je bij ons kunt verwachten? Wij laten je graag de sfeer proeven!

Ervaringen van starters

Natuurlijk is het leuk om verhalen van onze trainees te horen, daarom hebben ze een filmpje gemaakt waarin ze hun ervaringen met je delen!

Fun!

Bij het bouwen van software komt vaak veel samenwerking kijken. Daarom werk je in het IT-traineeship niet alleen individueel aan opdrachten, maar leer je ook in groepsverband software te bouwen.

Wij geloven dat leren leuker èn leerzamer is wanneer je je eigen draai kunt geven aan je opleiding en het geleerde concreet toe kunt passen.

Dit doen we bijvoorbeeld op vrijdagmiddag, wanneer je met een groepje starters aan je eigen fun-project werkt. Onderstaand filmpje laat het resultaat zien van zo’n project bij Sogyo: de camerabeelden van een robot die zo geprogrammeerd is dat hij op basis van kleurherkenning zijn weg vindt op de racebaan!

De boerderij

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar onze kantooromgeving? Voel je vrij om via dit filmpje een kijkje te nemen in onze virtuele boerderij! Ook het bouwen van deze virtuele omgeving was een fun-project. Je kunt natuurlijk ook solliciteren, zodat je wellicht binnenkort in real-life bij ons binnen kunt kijken en meer kunt horen over Sogyo! Daarnaast vind je op onze LinkedIn-pagina nog veel meer interessante updates en filmpjes!