IT-traineeship

Wil jij, nu na het afronden van je studie, op uitdagend analytisch niveau bezig zijn? En anderzijds werken naar een toepassingsgerichte oplossing? Vind je het leuk om te werken in een vakgebied dat continu in beweging is en waar je steeds weer nieuwe dingen in tegenkomt en kan uitproberen? Dan is ons IT-traineeship misschien iets voor jou!

Sogyo biedt mogelijkheden voor afgestudeerde informatici en bèta’s die zich verder willen ontwikkelen in een technische functie binnen de IT. Binnen ons traineeship, welke afgestemd wordt op je kennis en ervaring, vergroot je je kennis en inzicht in software engineering. Je start met een verdiepend opleidingstraject in de Sogyo Academy en gaat vervolgens praktijkervaring opdoen bij een opdrachtgever.

Dit is een uitdagend traineeship, met begeleiding door enthousiaste professionals en ruimte voor maatwerk, welke jou een stevige basis geeft voor je verdere carrière! Ons traineeship start elke eerste werkdag van de maand, dus het hele jaar door zijn er instroommogelijkheden.

Lees meer om te ontdekken of dit IT-traineeship wat voor jou is: