Geschiedenis

Sogyo bestaat sinds 1996 en is opgericht met het doel klanten te helpen bij het vinden en behouden van IT’ers met kennis over nieuwe technologieën. In de eerste jaren van haar bestaan bestond Sogyo’s dienstverlening alleen uit het IT Professional Program.

Kort daarna werden Sogyo’s diensten uitgebreid met de detachering van IT-engineers. Vanaf 1999 startte Sogyo met het in-house ontwikkelen van maatwerk-softwaretoepassingen. Daarnaast werden er interne onderzoeksprojecten opgezet om medewerkers de kans te bieden nieuwe concepten, talen, technologieën en tools te onderzoeken.

Sinds 2003 verzorgt Sogyo vanuit haar eigen Academy verschillende opleidingsprogramma’s voor klanten. De docenten binnen de Academy zijn ervaren collega’s die hun vakmanschap en kennis overdragen middels presentaties, trainingen, publicaties, coaching en consultancy.

Door de jaren heen heeft Sogyo zichzelf bewezen als partij die IT-talenten en organisaties kan helpen zichzelf te ontwikkelen en nieuwe technieken en concepten te leren. We hebben de verschillende concepten/ideeën achter objectoriëntatie, SOA, DDD, CQRS, event sourcing en reactive programming mogen overdragen. Daarnaast is er veel aandacht voor de organisatie en basisattitude die Agile en DevOps werkwijzen van engineers vragen. Het omgaan met veranderingen zit niet alleen in onze naam!