IT-talenten

Het aantrekken van gekwalificeerde medewerkers is niet altijd makkelijk. Zeker niet in een kennisintensieve en veranderlijke branche als de IT, waar continue scholing een must is. Hoe vindt u wat u zoekt?

IT-talent

Sogyo selecteert, ontwikkelt en begeleidt startende IT-talenten. Door middel van ons IT-traineeship in software engineering leiden wij starters op tot kundige experts: mensen met passie voor IT die inzetbaar zijn in de volle breedte van software engineering en bereid zijn in zichzelf te investeren.

De starters die bij Sogyo deelnemen aan het traineeship, hebben voorafgaand aan hun start een selectie doorgaan waarbij zij meerdere gesprekken voerden met onze recruiters, analytische testen succesvol hebben afgerond en ook uitgebreid individueel met een senior engineer spraken om te bepalen of dit IT-traineeship bij hen past. Sogyo gebruikt het intern ontwikkelde BITS-model om te bepalen wat de startpositie van de engineer is.

Vervolgens starten ze een uitgebreid opleidingstraject waarin zij opgeleid worden tot junior software engineer. Daarbij is er ruimte voor verschillende ontwikkeltalen, frameworks en achterliggende concepten. Dit maakt dat de engineers een goede basis krijgen om in diverse projecten mee te werken en ook in een veranderende omgeving succesvol te zijn.

Mogelijkheid tot vast dienstverband

Na opgeleid te zijn in de Academy zetten onze junior engineers hun talenten in op uiteenlopende projecten bij klanten, voor een vooraf overeengekomen detacheringsperiode. Sogyo maakt de beste match, waarbij we uitgaan van ieders affiniteit en ambitie. Het gaat om inhoud en inspiratie; ogen die gaan glinsteren bij de gedachte aan het toekomstige werkveld. Onze kandidaat en u als potentiële werkgever hebben de tijd om elkaar te leren kennen en al dan niet te besluiten tot een arbeidsovereenkomst. U bent verzekerd van een gericht opgeleide software developer die gemotiveerd is voor de projecten die u biedt.

Inmiddels zijn al meer dan 750 Sogyo’ers via het IT-traineeship bij klanten in dienst getreden.

Meer weten over de engineers in ons IT-traineeship of over de inhoud van het traineeship?

Neemt u dan contact op met Edwin van Dillen of Christa Roseboom. U kunt hen bereiken via e-mail: sales@sogyo.nl of telefonisch: 030 220 22 16.