Afstuderen!

Ben jij op zoek naar een creatieve, uitdagend en inhoudelijk afstudeerproject op het gebied van software engineering? Wil je je verdiepen in een gaaf onderwerp waar je interesse ligt? Bij Sogyo zijn er diverse afstudeermogelijkheden voor HBO of WO-studenten met een opleiding richting Software Development, Game Development of Web Development!

Waar kom je terecht?

Sogyo is een informele, energieke, inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener en is gevestigd in omgeving Utrecht. Wij ontwikkelen maatwerk software en geven organisaties advies op het gebied van IT. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf de Sogyo Academy, waarin we afgestudeerde starters door verdiepende opleiding de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen in software engineering. Als afstudeerder maak je deel uit van deze Academy. Je komt dus terecht in een jonge omgeving, waar leren centraal staat en veel kennis in huis is!

Wat is er allemaal mogelijk?

We vinden het erg leuk wanneer je zelf ideeën hebt wat betreft onderwerpen waarin je je tijdens je afstudeerperiode verder in zou willen verdiepen, die ideeën zijn dan ook van harte welkom! We gaan dan graag met je om tafel om te bespreken hoe we hier vanuit Sogyo een leuke opdracht van kunnen maken. Daarnaast hebben we zelf diverse suggesties voor opdrachten waar wij enthousiast over zijn en die geschikt zijn als afstudeerproject. Afhankelijk van je eigen voorkeur en de specifieke vereisten vanuit jouw Hogeschool of Universiteit, hebben we binnen deze opdrachten het volgende onderscheid gemaakt:

  • Onderzoeksopdrachten: Dit zijn opdrachten met een primaire onderzoeksdoel. Binnen dit onderzoek is het wenselijk dat je een implementatie maakt om je onderzoeksresultaat te ondersteunen.

  • Realisatie opdrachten: Dit zijn opdrachten waarin het ontwikkelen van een softwaretoepassing centraal staat. Waar nodig wordt dit ondersteund met literatuurstudie.

Via onderstaande links lees je meer over de afstudeeropdrachten die wij zelf vanuit Sogyo concreet geformuleerd hebben:

Onderzoeksopdrachten:

- Smart Blockain platform voor agent-based oplossingen

Realisatie opdrachten:

- Volledig geautomatiseerde lunchbetalingen met Tikkie

- Uitbreidbaar code monitoring systeem in Docker

- Visualizing code in Virtual Reality

Momenteel is Sogyo bezig met een groot innovatief onderzoeksproject: 'Using Virtual Reality to enhance Software Engineering'. Bovenstaande opdracht is hieraan gerelateerd. Wil je meer horen over dit project en over de mogelijkheden om hier als afstudeerder aan bij te dragen? We vertellen hier graag meer over en onderstaand document geeft een indruk van de opdrachten die op dit vlak mogelijk zijn!

Interesse?

Neem dan contact op met ons HR team! We horen graag wat jou interessant lijkt en kunnen met je meedenken om samen tot een leuke afstudeeropdracht te komen. Contact opnemen kan via onderstaand formulier of telefonisch via: 030-2202216

Ervaringen van anderen?

Lees hier de ervaringen van Eveline, die recent bij ons is afgestudeerd!

Direct solliciteren

"Ik vind het erg leuk dat Sogyo de ruimte maakt om nieuw geleerde technieken met elkaar te kunnen delen."

Eveline Hal, afstudeerder informatica