Wesley over software engineering en Sogyo

Het fijne aan software engineering voor mij is dat je snel resultaat ziet van het werk in de vorm van een applicatie. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het analytisch en systematisch probleem oplossen met behulp van logica. Nu ik bijna drie maanden bezig ben als trainee, komen de verschillende concepten steeds meer samen en ga ik beginnen aan het creëren van een eigen applicatie tijdens het afsluitende individuele project.

Sogyo vind ik een fijne plek om te werken en te leren. Mijn coach ondersteunt mijn ontwikkeling als persoon en elke week is er weer een hoop nieuwe informatie om te leren. Er wordt weinig druk op je gelegd waardoor er zelfstandigheid vereist is, maar je wel jouw leerproces kan vorm geven. De docenten staan elke dag voor ons klaar om vragen te beantwoorden en concepten te verduidelijken.

Zelf was ik op zoek naar een plek waar ik goed begrepen zou worden als persoon en die mij zou kunnen voorbereiden op het bedrijfsleven. Ik ben heel blij dat er zonder druk in overleg gezocht wordt naar een geschikte opdrachtgever, zodat er een hoge kans is dat je daar goed op je plek komt