Valentijn-Violet over haar ervaringen

Toen ik klaar was met de opleiding en begon met een project, voelde het alsof ik vanuit de IKEA showroom thuis aankwam met een pakket zonder handleiding. Ik herkende dat ik snapte hoe dingen in elkaar steken, maar wist nog niet helemaal hoe ik puur op mezelf kon beginnen. Gelukkig heb ik erg behulpzame collega’s die al mijn vragen met enthousiasme konden beantwoorden. De opleiding heeft daarnaast een zeer goede basis gelegd die mij helpt om in nieuwe situaties toch herkenbare aspecten tegen te komen, en op die manier nieuwe dingen sneller op te pakken.

Het leukste bij Sogyo vind ik het contact met collega’s, de babbels tijdens werk en de pauzes, en het feit dat ik als nieuweling in het bedrijfsleven toch serieus aangehoord word. Er is een houding dat seniors ook van mij nog kunnen leren. Waar ik het meeste aan gehad heb, is de directe oefening met technologie vanuit de opdrachten die ik gedaan heb. Deze praktische aanpak heeft mij sterk geholpen om nieuwe kennis en vaardigheden te leren.