Rick over zijn keuze voor software engineering

Voordat ik werd benaderd om het traject bij Sogyo te volgen had ik nog weinig ervaring met software, maar de interesse sloeg meteen aan! Ik heb bij Sogyo heel veel ruimte gekregen tot ontwikkeling, zowel op het gebied van software engineering, maar ook op sociaal en professioneel gebied, de verschillende soorten coaches assisteren hier graag bij. Het is op de ‘boerderij’ altijd erg gezellig en er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken, waardoor er snel een hechte band ontstaat. Er ontstaat zo ook een omgeving waarbij iedereen elkaar graag helpt, en je groepsgenoten doen dezelfde opdrachten, waardoor je er nooit alleen voor staat.

Ik werk nu inmiddels een aantal maanden bij mijn opdrachtgever en heb het hier erg naar mijn zin. Er is een goede match gevonden door Sogyo en ik merk nu al dat ik veel waarde kan toevoegen bij mijn opdrachtgever.