Thomas over zijn traject

Toen ik oorspronkelijk begon aan mijn traject bij Sogyo had ik zelf nog erg weinig ervaring met de onderliggende werking van software en het schrijven van mijn eigen code.

Via de Sogyo Academy heb ik in de laatste maanden geleerd over het praktische gebruik van verschillende programmeertalen en systemen, waaronder Java, HTML, JavaScript, en SQL, en om te werken volgens Agile benaderingen om iteratief kwalitatieve code op te leveren.

Daarnaast heb ik door de begeleiding vanuit de Academy en Sogyo als geheel ook veel over mijzelf geleerd, over waar ik mijn focus wil leggen binnen het brede vakgebied van software engineering, en welke impact ik wil achterlaten.

Daarmee heeft de Sogyo Academy mij geleerd om echt te denken als een software engineer. Aan het einde van het traject ben je als trainee in staat om de uitdagingen van IT vraagstukken kritisch te analyseren, en deze op te lossen aan de hand van je eigen code en eigen inzicht in de wensen en belangen van klanten.