Linda over haar detachering

Inmiddels ben ik een half jaar op detachering bij een opdrachtgever vanuit Sogyo. De eerste maanden kwam er ongelofelijk veel nieuws over me heen, niet geheel buiten mijn verwachting. Om zo veel mogelijk te leren en te ontwikkelen probeerde ik van begin af aan alles wat op me afkomt met beide handen aan te grijpen.

Ik heb het geluk gehad in een team te komen waar altijd wel veel verschillende taken klaar worden gezet; zo ben ik bezig (geweest) met zowel front-end als back-end en is er veel ruimte voor inbreng over taakverdeling en vrijheid in ontwikkelrichting.

Ik denk dat het leertraject een goede pijler is voor een gepaste richting als beginnend software engineer. De korte modules geven een idee van het type werk dat iemand goed zal liggen en geven inzicht in overkoepelende thema’s die spelen onder software engineers. Naast de training denk ik dat de intermediaire positie van Sogyo een groot deel van de waarde van het bedrijf is. Dit omdat iemand met kennis van veel bedrijven en bedrijfsculturen helpt zoeken naar een passende opdrachtgever-kandidaat koppeling. Kortom, een goede springplank!