Lotte over de opleiding

Inmiddels ben ik bijna aan het einde van de drie maanden opleiding waarmee het traineeship tot software engineer bij Sogyo start. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een geweldige tijd heb gehad tot nu toe!

Het opleidingstraject is opgedeeld in verschillende modules van 1-3 weken en daarbij komen onderwerpen als object georiënteerd programmeren, frontend, architectuur en CI/CD aan bod. Je krijgt leuke en informatieve colleges en daarnaast maak je opdrachten om een beter begrip te krijgen van de belangrijke concepten. Aan het einde van het traject mag je drie weken lang aan een zelf gekozen individueel project werken; ik ben nu bijvoorbeeld het spel Stratego aan het implementeren, terwijl iemand anders uit mijn groepje een quiz maakt die je aan de hand van je eigen afspeellijst op Spotify met je vrienden kan spelen!

Als ik terugkijk op wat ik aan code kon schrijven toen ik begon bij Sogyo en wat ik nu kan, dan geloof ik bijna niet hoeveel ik hierin gegroeid ben. Als je een leuk en leerzaam traineeship in software engineering zoekt dan ben je bij Sogyo dus zeker aan het juiste adres!