object oriented programmer

Hoe pas ik objectgeoriënteerde basisprincipes toe? Hoe kunnen objectgeoriënteerde patronen mij helpen om complexe automatiseringsvraagstukken op te lossen? En hoe maak ik de vertaling van een model naar broncode?
Deze en andere vragen staan centraal tijdens de training:

OBJECT ORIENTED PROGRAMMER

Object Oriented Programmer is een vijfdaagse training waarin je een diepgaand inzicht verkrijgt in verschillende aspecten van object georiënteerd ontwerp. Zaken als domeinanalyse, UML en object georiënteerde patterns komen aan bod. De cursus kan worden afgesloten met het EXIN examen Object Orientation Foundations.

Wat kun je verwachten?

  1. Introductie domeinmodellering: Inleidend college en workshop domeinanalyse.
  2. Uitwerking van het model: Het gemaakte domeinmodel wordt gereviewd en op hoog niveau uitgewerkt in Java of C# met toepassing van object georiënteerde modelleerpatronen.
  3. Implementatie van het model: Het gemaakte domeinmodel wordt in detail uitgewerkt. Hierbij wordt uitvoerig ingegaan op een aantal geavanceerde object georiënteerde ontwerppatronen.
  4. Presentatie en deployment: De gemaakte oplossingen worden gepresenteerd en uitgerold op een standaard demonstratieomgeving.
  5. Examentraining en lessons learned: Theoretische voorbereiding op het EXIN examen en bespreken van de geleerde lessen.

Leerdoelen
Na het afronden van deze training:

  • Ben je bekend met de basisprincipes achter object georiënteerd modelleren;
  • In staat om een aantal geavanceerde object georiënteerde ontwerppatronen in softwarebouw toe te passen;
  • In staat om een gegeven model in UML om te zetten naar een werkende oplossing in Java of C#;
  • In staat om zelf een object georiënteerd model te ontwerpen voor een complex automatiseringsvraagstuk.

Voor wie
Softwareontwikkelaars met HBO+ denkniveau en met ervaring in een moderne programmeertaal.

Docenten
De docenten komen uit een team van senior software ontwikkelaars/trainers die bij Sogyo werkzaam zijn en brede ervaring hebben in de genoemde technieken.

Details
Data: Deze training vindt in gezamenlijk overleg plaats op 5 achtereenvolgende dagen
Locatie: Sogyo, Landgoed Sandwijck, De Bilt
Ontvangst: 9.00 uur
Aanvang: 9.30 uur
Afsluiting: Circa 17.00 uur
Kosten: € 2.495,- Introductieprijs, inclusief lunch en studiedocumentatie, exclusief examengelden en btw.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan deze training of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martijn Schuts via academy@sogyo.nl of 030 - 2202216.

Wil je meer informatie over een incompany-editie van deze of andere Sogyo-opleidingen? Neem ook dan contact op met Martijn Schuts. We maken dan graag een afspraak met je om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van Sogyo voor je eigen organisatie of jezelf.