Traineeship Salesforce engineer

Sogyo is op zoek naar kandidaten voor het Salesforce developer traineeship.

SalesForce is een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management (CRM) en niet meer weg te denken. Salesforce is een systeem dat elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, optimaliseert.

Salesforce is een verticale cloudoplossing. Dit zijn ecosystemen gericht op een bepaalde toepassing. Veelal zijn verticale cloudoplossingen aanpasbaar en uitbreidbaar. IT engineers kunnen integraties met achterliggende IT systemen realiseren. Het leuke van dit soort ecosystemen is dat eindgebruikers naar een link kunnen gaan en direct aan de slag kunnen. Jij, als Salesforce developer zorgt daar voor.

In ons traineeship word je opgeleid om vanuit technisch perspectief de applicaties in Salesforce te bouwen en uit te breiden. Dit doen we door je de verschillende concepten en design principes vanuit de software engineering  mee te geven. Het traineeship is praktijkgericht, dus je zal deze concepten en design principes leren toepassen. Uiteraard ga je ook aan de slag met SalesForce. Tevens krijg je de mogelijkheid om je voor een aantal Salesforce onderdelen te certificeren.

Na de opleiding, die drie maanden zal duren, ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers als Salesforce developer. Samen bepalen we welke opdrachtgever dat zal worden. Je wilt immers een plek waar jij veel kan leren maar waar jij je ook thuis en op je gemak voelt.

De detacheringsperiode bij de opdrachtgever duurt één jaar. Een jaar waarin je de ruimte krijgt om te leren, fouten te maken en jezelf te ontwikkelen als Salesforce developer. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om in dienst te treden bij deze opdrachtgever om je carrière te vervolgen.

Jouw profiel:

Wij bieden jou:

Interesse of vragen? Neem contact op met Noor of Eva via carriere@sogyo.nl of 030-2202216