IT professional programma: Opleidingstraject

Sogyo biedt je met dit programma een springplank naar vakmanschap en begeleidt je carrière intensief!

Opleidingstraject: de Mastercourse Software Engineering
Ben je net afgestudeerd en ga je bij Sogyo aan de slag, dan krijg je vanaf de eerste dag een pittig en intensief opleidingstraject met officiële certificering, ontwikkeld en verzorgd door ervaren professionals. Dit programma stoomt jou als IT-talent klaar voor een start bij de klant, zonder studiekostenbeding achteraf. Dit opleidingstraject van tenminste 2 maanden stelt jou op de proef wat betreft de kennis en kunde die je hebt opgedaan tijdens je opleiding, zorgt voor verdieping op het vlak van software development en behelst officiële certificeringen in onder andere Object Oriëntatie, C#.NET en/of Java.
Naast het feit dat je jezelf certificeert op het vlak van OO en C#.Net en/of Java, leer je de fijne kneepjes van het vak wat betreft webgebaseerde software ontwikkeling, software design (software architectuur en OO ontwerp) en opereren in Agile ontwikkelteams. Infrastructurele onderdelen als source control, continuous integration en technieken als unit testing en domain driven design zijn na deze opleiding voor jou bekende en vertrouwde begrippen. Ook krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je verder op weg helpt in je professionele ontwikkeling. Wat tijdens je traject bij Sogyo belangrijk is, is dat je het concept achter zowel technieken, talen als frameworks snel en goed leert doorgronden. De Sogyo academy helpt jou om dit inzicht te bereiken en te vergroten met een balans tussen:

  • concepten
  • talen;
  • technieken, tools en platformen.

Deze balans geeft jou beter inzicht in ontwikkelingen in de toekomst en overzicht in wat nu gebeurt en waarom. En die kennis levert jou weer de opstap naar een mooie carrière in de software ontwikkeling!

Na je opleidingstraject: aan de slag in de praktijk!
Na je opleidingstraject ga je goed toegerust bij één van Sogyo's klanten aan de slag. Tijdens deze opdracht word je vanzelfsprekend ondersteund vanuit Sogyo. Je staat er dus niet alleen voor! Als je dat wilt en als de wederzijdse match er is, bestaat de mogelijkheid om uiteindelijk bij de klant in dienst te treden zonder concurrentiebeding, studiekostenbeding of andere belemmeringen.
Lees hier meer over, aan de slag in de praktijk.

Meer informatie?
Wil je alles offline nog eens rustig nalezen, download dan de flyer in PDF. Bekijk ook even onze vacatures voor meer informatie. Verder kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-220 22 16 of mailadres carriere@sogyo.nl. Je kunt je richten tot Christa Roseboom .

"Tijdens diverse interessante cases wordt de geleerde theorie direct in praktijk gebracht. Een sterk concept om in korte tijd veel te leren."

Wiggert Loonstra, Sogyo alumnus

De Sogyo Academy