Ervaren IT’ers

Ervaren ontwikkelaars met passie voor hun vak
bieden wij uitstekende ontplooiingsmogelijkheden: we helpen je graag om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Meer leren over design patterns, software architectuur, toepassing van verschillende technieken en ontwikkeling volgens een agile methodiek? Jezelf verder profileren op professioneel vlak?
Bij Sogyo hebben we een jarenlange ervaring in het bouwen van software volgens degelijke principes als domain driven design. Binnen al onze projecten hanteren we het Agile manifesto zonder voor één deelaspect te kiezen: zo hanteren we SCRUM als overkoepelend raamwerk en passen we source control, continuous integration en continuous testing toe in al onze projecten.
Ook als je meer werkervaring hebt, volg je bij Sogyo een opleidingsprogramma waarin je –naast het feit dat je jezelf (verder) certificeert in het platform waarin je je het meeste thuisvoelt- in één à twee maanden de basisconcepten van software ontwerp in zowel architectuurstijlen als programmeerparadigma’s leert: van functioneel tot object georiënteerd.

Daarnaast ga je vanzelfsprekend voor onze klanten aan de slag, waarbij je te allen tijde een beroep kunt doen op de expertise van je Sogyo-collega’s.

Naast het uitbreiden van je reeds bestaande kennis en kunde faciliteert Sogyo je in het zetten van extra stappen, zoals het publiceren in diverse media, spreken op congressen, geven van gastcolleges en het vervullen van een rol binnen de Sogyo Academy.

Voor een sfeerimpressie van het werken bij Sogyo verwijzen we je naar de werkenbijsogyo-site.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Software developer
Ervaren software developers met twee tot vijf jaar relevante werkervaring, met als specialisatie C#/.Net en/of J2EE.

Open sollicitatie


Netwerven