IT Professional Programma: aan de slag in de praktijk

Wanneer je de opleiding met een duur van 2, 3 of 4 maanden met succes hebt afgerond, ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Gedurende je opleidingstraject hebben we al samen gekeken welke opdrachtgevers goed aansluiten bij jouw wensen, ambities, kennis en kunde.
Vervolgens zal er gekeken worden bij welk van deze opdrachtgevers mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan. Na een of twee kennismakingen bij deze opdrachtgevers weet je bij welke opdrachtgever je na de opleiding aan de slag zal gaan.

Gedurende een periode van 12 maanden zal je via Sogyo aan de slag gaan bij deze opdrachtgever. Tijdens deze detacheringsperiode sta je er uiteraard niet alleen voor. Regelmatig worden er terugkomdagen georganiseerd waarop jij de kans krijgt om je technisch inhoudelijke kennis te verdiepen danwel te verbreden.Ook wordt er aandacht besteed aan je professional skills in de vorm van workshops.
Samen met je collega-engineers ontwikkel je jouw talenten en wissel je kennis uit.

Iedere engineer krijgt in deze periode een persoonlijke mentor toegewezen die regelmatig contact met je heeft. Samen bespreken jullie jouw voortgang en maken jullie plannen voor het verder ontwikkelen van jouw IT talent.

Na 12 maanden krijg je de kans om in dienst te treden bij de opdrachtgever en je carrière te vervolgen.

Sogyo kan jou dus een mooie start bieden, met volop aandacht voor opleiding en ontwikkeling, in een carrière al software engineer!

Even voorstellen


"Het opleidingstraject dat Sogyo mij bood vormde de perfecte basis om als software engineer te groeien. Tevens vind ik het erg prettig dat bij Sogyo de engineer centraal staat."

Jilles van Oossanen, software engineer (alumni)


"Sogyo is een bedrijf met passie voor software, het is klein in omvang, maar groots in kennis en ambitie."

Andries Nieuwenhuizen, software engineer (alumni)