Werken bij

Ben jij inhoudelijk gedreven, nieuwsgierig, beschik je over analytisch inzicht en vind je, net als wij, vakmanschap belangrijk?
Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer!

Sogyo staat voor kwaliteit van IT-kennis, software en professionals. Sogyo is een organisatie die bestaat uit zeer gedreven specialisten op het gebied van software ontwikkeling en architectuur. Sogyo’ers delen een fascinatie voor software innovaties, zijn enthousiast en hebben een passie voor hun vak. Zij laten zich niet beperken door een taal, technologie of leverancier maar gaan op zoek naar de achterliggende concepten. Onze fascinatie over het vakgebied uiten wij graag op onze blog: software-innovators.

IT-ontwikkelingen
In de (IT-)wereld volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar snel op. Het bijhouden van al deze ontwikkelingen is dan ook een uitdagende opgave. Het is daarbij essentieel om te kunnen beoordelen wat een techniek, framework of een taal kan toevoegen. Om dit goed te doen, vinden wij het belangrijk dat men het concept achter zowel technieken, talen als frameworks snel en goed doorziet. De Sogyo academy helpt je om dit inzicht te bereiken en te vergroten zodat jij een goede basis legt voor je verdere carrière.

Lees hier meer over het opleidingstraject van het IT professional programma.