IT Professional Program

Het aantrekken van gekwalificeerde medewerkers is niet altijd makkelijk. Zeker niet in een kennisintensieve en veranderlijke branche als de IT, waar continue scholing een must is. Hoe vindt u wat u zoekt?

IT Professional Program (ITPP)
Sogyo werft en selecteert kandidaat. De kandidaten hebben meerdere gesprekken met onze recruiters, maken verschillende analytische tests en hebben een uitgebreid gesprek met een senior engineer. Vervolgens starten ze een uitgebreid opleidingstraject waarin ruimte is voor ontwikkeltalen, frameworks en achterliggende concepten. Dit maakt dat de engineers een goede basis krijgen om in projecten mee te werken.

Mogelijkheid tot vast dienstverband
Na opgeleid te zijn in de Academy zetten onze ITPP'ers hun talenten in op uiteenlopende projecten bij klanten, voor een vooraf overeengekomen periode. Sogyo maakt de beste match, waarbij we uitgaan van ieders affiniteit en ambitie. Het gaat om inhoud en inspiratie; ogen die gaan glinsteren bij de gedachte aan het toekomstige werkveld. Onze kandidaat en u als potentiële werkgever hebben de tijd om elkaar te leren kennen en al dan niet te besluiten tot een arbeidsovereenkomst. U bent verzekerd van een gericht getrainde software developer die gemotiveerd is voor de projecten die u biedt.

Inmiddels zijn al meer dan 500 Sogyo’ers via het IT Professional Program bij hun klanten in dienst getreden.

Meer weten over ons ITPP?
Neemt u dan contact op met Edwin van Dillen of Christa Roseboom. U kunt hen bereiken via:
e. sales@sogyo.nl
t. 030 220 22 16.

"Sogyo mij, na mijn opleiding wiskunde, precies het traject bood waarnaar ik op zoek was, en vanwege de gezellige, informele sfeer."

Gijsbert van Vliet, junior software engineer