Professionals

Het komt voor dat u binnen uw softwareontwikkeltraject geconfronteerd wordt met een kennisgat op software ontwikkelvlak. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een tijdelijke of permanente uitbreiding van uw menskracht.

Detachering: flexibele capaciteit op maat
Sogyo biedt ontwikkelaars en software architecten op projectbasis die hun expertise en vaardigheden bij u inzetten. Hierbij moet u denken aan de tijdelijke inzet van zowel starters als senioren. Kundige experts met passie voor hun vak, die er bewust voor kiezen klanten te helpen met hun expertise en inzet.

We voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van de mensen die we inzetten. Daarom investeren we in hun ontplooiing. Doelgerichte scholing vanuit het opleidingsplan en personal coaching maken daar standaard deel van uit.

Sogyo biedt de mogelijkheid junior developers bij u in dienst te laten treden na een vooraf overeengekomen periode. Hierover kunt u meer lezen onder ITPP.

Consultancy: ontwikkeling van IT-organisaties
Onze consultancy-activiteiten richten zich op het ontwikkelen van uw IT-organisatie. Onze senior en principals consultans hebben ruime ervaring en kunnen u helpen bij:
  • het inrichten van een ontwikkelingstraat;
  • het uitvoeren van code reviews;
  • het inrichten en uitvoeren van requirements engineering;
  • coaching van developers en software architecten;
  • componentenselectie;
  • het inrichten van het architectuurproces in uw organisatie.

Tenslotte is het ook mogelijk een meer algemeen technisch klankbord te vinden in onze consultants.

Wij denken graag met u mee
Bent u voor uw organisatie op zoek naar geschikte professionals of wilt u meer weten over wat Sogyo voor u kan betekenen? Edwin van Dillen, Martijn Schuts en Christa Roseboom staan u hiervoor graag te woord. U kunt hen bereiken via:
e. sales@sogyo.nl
t. 030 220 22 16