IT organisaties

Ontwikkeling van IT-talent vormt de basis van onze dienstverlening. De Sogyo Academy staat voor brede competentieontwikkeling in de IT. Naast het doorlopend trainen van onze eigen medewerkers bieden wij in-company opleidingen voor onze opdrachtgevers. Ook organiseren wij regelmatig voor iedereen toegankelijke trainingen. De trainingen vinden plaats op onze boerderij gevestigd op Landgoed Sandwijck in De Bilt of bij u op locatie.

Seminars: in één avond weer up-to-date
Je blijven ontwikkelen is essentieel in een beweeglijk vakgebied als de IT. In onze seminars gaan wij in op actuele thema’s die aansluiten op de wensen van onze medewerkers en klanten. Wij organiseren regelmatig seminars. Ook voor relaties en alumni worden plekken gereserveerd. Wilt u bij één van onze seminars aanwezig zijn? Neemt u dan contact met ons op!

Studiegroepen: verdieping en examentraining
Tijdens een studiegroep wordt dieper ingegaan op de onderwerpen van de seminars, onder leiding van ervaren Sogyo experts. Studiegroepen bieden inzicht in technische details en slaan de brug tussen theorie en praktijk. Handig voor onderlinge kennisdeling, onmisbaar op weg naar certificering, of als voorbereiding op officiële examens.
Het concept van onze studiegroepen is geschikt voor incompany-uitvoeringen. Zo verzorgt Sogyo voor een grote financiële instelling elke maand een sessie met (gast)sprekers om actuele software architectuur en software ontwikkelingsvraagstukken te behandelen.

"Sogyo vindt inzicht en vakmanschap belangrijker dan feitenkennis."

EXIN Test Centrum
Sogyo is erkend als EXIN Test Centrum. EXIN is Nederlands grootste onafhankelijk IT-Certificeringsorganisatie. Als gecertificeerd EXIN Test Centrum kunnen examens worden afgenomen vanaf de boerderij. De examens lopen uiteen van diverse OO certificaten, PRINCE2® , ASL en ITIL® (ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved). De meeste van onze Microsoft en Oracle Java trajecten kunnen worden afgesloten met de bijbehorende examens en certificaten.

Trainers
Al onze trainers zijn werkzaam als software engineer en besteden een gedeelte van hun tijd aan het overdragen van hun vakmanschap door het verzorgen van trainingen, seminars, studiegroepen en publicaties.

Interesse?
Wilt u weten wat Sogyo voor de ontwikkeling van uw medewerkers kan betekenen of in contact komen over IT-opleidingsvraagstukken?
Neem dan contact op met Martijn Schuts:
e. academy@sogyo.nl
t. 030-220 22 16.