Wat doen we

Het komt voor dat u binnen uw softwareontwikkeltraject geconfronteerd wordt met een kennisgat. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een tijdelijke of permanente uitbreiding van uw menskracht. Sogyo helpt organisaties zowel kwantitatief als kwalitatief te groeien. Onze IT talenten versterken uw organisatie en komen zelfs uiteindelijk in vaste dienst. Onze medior en senior engineers kunnen u helpen softwareontwikkeling op een hoger niveau te brengen. Door zowel zelf mee te werken als het bieden van (on the job) trainingen voor uw eigen engineers. We kunnen op verschillende manieren helpen:

IT Talenten
Binnen het IT Professional Program (ITPP) werft, selecteert, ontwikkelt en begeleidt Sogyo jonge IT-talenten; ambitieuze informatici met een afgeronde HBO- of WO-opleiding die bereid zijn in zichzelf te investeren.

IT Organisaties
Onze ervaren engineers helpen uw softwareontwikkeling op een hoger niveau te brengen.

IT Toepassingen
Maatwerk software die in een agile aanpak wordt ontwikkeld binnen een afgebakend budget.

Wij denken graag met u mee
Bent u voor uw organisatie op zoek naar geschikte professionals of wilt u meer weten over wat Sogyo voor u kan betekenen? Edwin van Dillen en Christa Roseboom staan u hiervoor graag te woord. U kunt hen bereiken via:
e. sales@sogyo.nl
t. 030 220 22 16

"Bij Sogyo worden beproefde en innovatieve ontwikkelmethoden gebruikt en werk ik samen met goede collega's in een fijne, vrije werkomgeving."

Joost de Jong, software engineer