We kunnen stapje voor stapje over naar onze nieuwe werkplekken

11-05-2015

Langzaam maar zeker komen de ruimtes die door de brand onbruikbaar zijn geworden en inmiddels hersteld zijn weer beschikbaar. Als eerste nemen we de academy op 13 april in gebruik. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de oorspronkelijke academy zolder nu in de nieuwe situatie naar beneden te verplaatsen (van oudsher de stal) waardoor er nu 40% meer academy plaatsen zijn. Waar een brand al niet goed voor is :)

Onze office medewerkers hebben op 28 april hun intrek kunnen nemen op de nieuwe zolder, de ruimte waar van oorsprong de academy zat.

Op 11 mei nemen we de laatste ruimte ook in gebruik waardoor onze medewerkers die aan de maatwerk projecten voor onze klanten werken na 7 maanden elders ondergebracht te zijn ook weer terug op de boerderij zijn.

De herstelwerkzaamheden van de brand hebben de afgelopen maanden voor veel overlast gezorgd. De werkzaamheden zijn nog niet afgerond maar we gaan er de komende maanden even mee stoppen. Na de zomer gaan we de werkzaamheden weer oppakken en maken ook van de gelegenheid gebruik om de rest van de boerderij aan te pakken. Als we in 2016 ons 20 jarig bestaan vieren is de boerderij weer helemaal up to date.