Succesvolle invulling TIBCO partnerschap

19-12-2012

De afgelopen jaren is de TIBCO technologie bij verschillende partijen succesvol toegepast. De vraag naar engineers die kennis hebben van deze technologie en de integratie concepten die daarbij horen is sterk toegenomen. Bij onze opdrachtgevers hebben we een behoefte gezien om meer TIBCO engineers intern in de organisatie te verkrijgen.

Eind 2011 hebben TIBCO en Sogyo besloten om de handen in een te slaan en een programma op te zetten waarin talentvolle, junior TIBCO engineers bij opdrachtgevers in dienst kunnen treden. Sogyo zorgt voor de werving, selectie, coaching en training op conceptueel vlak. TIBCO neemt de training in tooling voor haar rekening.

Al vrij snel is de eerste concrete vraag naar voren gekomen bij Ziggo. Binnen de organisatie bestond de behoefte om meer engineers met TIBCO kennis intern te hebben. Na het vaststellen van het gewenste profiel van de engineers en het toespitsen van het opleidingstraject is het programma voor Ziggo gestart. De eerste engineers zijn inmiddels bij Ziggo in dienst getreden.