Masters of Java Programmeerwedstrijd

6-11-2013

Op zaterdag 23 november van 10:30 tot 16:30 wordt in Amersfoort de ‘Masters of Java’ competitie gehouden. Een programmeerwedstrijd waarin wordt bepaald wie zich de beste Java programmeur mag noemen. De organisatie beschrijft het zelf als volgt.

In de verschillende rondes die de wedstrijd telt wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt scoor je een punt. Het team wat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich ‘Master of Java 2013’ noemen en strijdt voor mooie prijzen.

In het verleden hebben we vanuit Sogyo met verschillende teams mee gedaan en het is altijd leuk en leerzaam en soms een beetje frustrerend als het niet lukt. Lijkt het je leuk om dit jaar onze eer te verdedigen meld je dan aan! Als voorbereiding hebben we vrijdagmiddag 8 november in plaats van een vrijdagmiddag presentatie een interne Masters of Java. Dus als je intern zit kun je dan vast kijken hoe je skills zijn ten opzichte van je collega’s.

Aanmelden of meer informatie krijgen kan bij mij op aduijl@sogyo.nl