13 maart: Seminar Continuous Delivery: overwegingen om het toe te passen in de praktijk

21-01-2013

Agile software ontwikkeling is een feit. In de praktijk zien we steeds meer organisaties software ontwikkelen volgens SCRUM. In meerdere sprints wordt mooie software geschreven die in productie genomen kan worden. Software ontwikkeling principes als Test Driven Development en Domain Driven Design beginnen steeds meer standaard werkwijze te worden.

Het combineren van deze technieken en principes maakt het mogelijk dat we software continu naar productie kunnen brengen. In de praktijk betekent dit dat ook ontwikkeling en operatie dichter bij elkaar komen. Tijdens dit seminar willen we graag ervaringen en ideeën uitwisselen om continuous delivery mogelijk te maken. We kijken naar verschillende discipline en technieken die aanwezig moeten zijn om het succesvol toe te passen en vragen ons af:

  • Waarom zou je als bedrijf willen groeien naar continuous delivery?
  • Wat zijn de technische aspecten om continuous delivery te implementeren(integreren in je bedrijfproces?)?
  • Hoe behoud je overzicht op je software 'in het wild' als je continu versies uitrolt?
  • Wat is er nodig om in het bedrijf als geheel om continuous delivery te laten slagen?

Dit seminar zal verzorgd worden door Léon Hagenaars-Keus en Edwin van Dillen. We starten om 18:00 uur met een eenvoudige maaltijd. De inhoudelijke sessie start om 18:45 uur en loopt door tot ongeveer 21:15 uur. Interesse om deel te nemen? Dit seminar staat ook open voor niet-Sogyo’ers. Wil je als niet-Sogyo'er aanwezig zijn bij dit seminar, stuur dan een bericht aan academy@sogyo.nl of neem contact op met Martijn Schuts op 030-2202216.